• Online Leefstijlinterventie mannen
  357 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  8

  Met de Online Leefstijlinterventie leer je stapsgewijs om jouw leefstijl blijvend te veranderen. Je gaat aan de slag met je doelen en krijgt inzichtelijk hoe je met lastige situaties om kunt gaan. Je kiest zelf over welk leefstijlthema je meer wilt leren en stelt je jouw eigen verander- en behoudsplan op. Leefstijlverandering is geen quick fix, daarom krijg je 1 jaar onbeperkt toegang tot dit programma en staan onze coaches voor jou klaar. Klik hier voor meer informatie en lessenpakket.

  357 (incl. BTW)
 • Online Leefstijlinterventie vrouwen
  357 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Met de Online Leefstijlinterventie leer je stapsgewijs om jouw leefstijl blijvend te veranderen. Je gaat aan de slag met je doelen en krijgt inzichtelijk hoe je met lastige situaties om kunt gaan. Je kiest zelf over welk leefstijlthema je meer wilt leren en stelt je jouw eigen verander- en behoudsplan op. Leefstijlverandering is geen quick fix, daarom krijg je 1 jaar onbeperkt toegang tot deze E-learning en staan onze coaches voor jou klaar. Klik hier voor meer informatie en lessenpakket.

  357 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  8

  Met de Introductie Online Leefstijlinterventie bereid je jezelf voor om een goede start te maken met jouw leefstijlverandering. Je leert waarom het zo lastig is om van gedrag te veranderen en hoe je ervoor zorgt dat jouw gezonde voornemens wél lukken. Dit programma brengt jouw beginsituatie helder in kaart. Na de introductie ben je helemaal klaar om een vliegende start te maken met jouw leefstijlverandering en zet je daarvoor de eerste blijvende stap. Klik hier voor meer informatie en lessenpakket.

  29 (incl. BTW)