Over ons

Over

OVER ONLINE LEREN OVER LEEFSTIJL

Gezonde leefstijl
bereikbaar voor iedereen!

Met onze Online Leefstijlprogramma’s zorgen wij dat iedereen op een laagdrempelige manier kan leren over leefstijl. De wetenschappelijke theorie kan gemakkelijk en verantwoord worden toegepast in de persoonlijke opdrachten. 

Een gezondere leefstijl moet toegankelijk zijn voor iedereen. Veel mensen ervaren een drempel bij groepsbijeenkomsten en wellicht ook schaamte om hulp te vragen.

Door het aanbieden van een compleet Online Leefstijlprogramma, maken we die drempel kleiner en kun je vanuit je eigen huis in je eigen tijd werken aan een gezonder leven.

Dit alles onder begeleiding van geaccrediteerde leefstijlcoaches.

Marieke de Wit over Online Leren over Leefstijl-

Marieke de Wit

Al heel mijn leven heb ik affiniteit met gezondheid. Na mijn studie tot Sportkundige, ben ik het werkveld ingegaan als sportcoach. Uiteindelijk wilde ik mijn werkveld verbreden en ben ik de studie tot Leefstijlcoach gaan volgen. 

Na deze studie ben ik in 2019 mijn eigen bedrijf gestart. Waarvoor ik mensen fysiek coach, maar ook regelmatig voor de klas sta als gastdocent leefstijl of sportcoach. 

In 2020 is het bedrijf Online Leren Over Leefstijl gestart, zodat we een nog bredere doelgroep kunnen bereiken en onze passie kunnen uitdragen.

top
© 2024 Online Leren Over Leefstijl