Introductie Online Leefstijlprogramma

Probeer nu de introductie

MAAK DE EERSTE STAP NAAR EEN BLIJVENDE LEEFSTIJLVERANDERING

Introductie Online leefstijlprogramma

Met de Introductie Online Leefstijlprogramma bereid je jezelf voor om een goede start te maken met jouw leefstijlverandering. Je leert waarom het zo lastig is om van gedrag te veranderen en hoe je ervoor zorgt dat jouw gezonde voornemens wél lukken. Dit programma brengt jouw beginsituatie helder in kaart. Na de introductie ben je helemaal klaar om een vliegende start te maken met jouw leefstijlverandering en zet je daarvoor de eerste blijvende stap.

MAAK NU KENNIS MET ONS PROGRAMMA

Introductie Online Leefstijlprogramma

Voor maar €29,- incl. BTW!

Ga direct aan de slag met jouw leefstijl en gezondheid

WE HELPEN JOU OP WEG NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Het volgen van dit introductie programma is een goed begin

Deze Introductie is voor iedereen die een start wil maken met het blijvend veranderen van zijn/haar leefstijl. Wil je zelfstandig aan de slag, maar wil je ook een coach waar je met je vragen terecht kan? Meld je dan nu aan, dan gaan wij je helpen

In dit hoofdstuk ga je leren: wat de verschillende leefstijlthema’s zijn, waarom deze samen zo belangrijk zijn en waar je het beste kunt beginnen als je structureel wilt veranderen. Aan het einde van het hoofdstuk ga je aan de slag met het in beeld brengen van je huidige leefstijl door het invullen van de ‘Leefstijltest’ en geef je aan met welk leefstijlthema je wilt beginnen.

Door stap voor stap te werken aan de leefstijlthema’s, zul je merken dat het resultaat veel blijvender is. In dit hoofdstuk leggen we je uit waarom het belangrijk is te werken in kleine stappen en ga je vervolgens je eigen kleine stap formuleren.

In dit hoofdstuk vertellen we je meer over de verschillende invloeden waar je mee te maken hebt wanneer je gaat veranderen. Het doel is om jou bewust te maken dat je tijdens deze uitdaging naar een gezonder leven zelf verantwoordelijk bent voor je eigen proces, maar dat er factoren meespelen die zeker van invloed kunnen zijn. Dit inzicht helpt je bij jouw traject.

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik zelf controle heb over mijn geluk en welzijn. Ik heb al een keer gehad dat ik bijna terugviel in mijn oude gewoontes. Het aanvalsplan wat ik klaar heb liggen heeft zo goed gewerkt. Ik geloof in mijzelf dat ik fit en gezond zal blijven. Fijn dat ik ook persoonlijk ben begeleid per email. Dat gaf mij net dat extra zetje om ervoor te gaan.

Francis van Diepen, Utrecht

KEUZE UIT DIVERSE THEMA'S

Focus op wat jij belangrijk vindt

Op welk thema wil jij je richten? Is dat voeding omdat je merkt dat je onvoldoende kennis hebt om gezonde keuzes te kunnen maken of wil je juist tools ontwikkelen voor een goede nachtrust? Pak de thema’s aan die voor jou belangrijk zijn en leer gezond om te gaan met jouw lichaam en geest.

Focus leefstijlthema introductie online leefstijlprogramma
top
© 2024 Online Leren Over Leefstijl