Online Leefstijlprogramma’s

Keuze uit online leefstijlprogramma's

OMDAT WE ALLEMAAL ANDERS ZIJN

Keuze uit online leefstijlprogramma's

Omdat niemand gelijk en is en er ook zeker een verschil is tussen het mannenlijk en vrouwelijk lichaam bieden wij Online Leefstijlprogramma’s aan speciaal voor mannen en speciaal voor vrouwen. Met veel wetenschappelijk onderbouwde onderwerpen en uitdagende opdrachten. Weet je nog niet zeker of een online programma iets is waar jij echt wat aan hebt, dan hebben wij een introductieprogramma voor jou waar je direct mee aan de slag kan.

WE ZIJN ALLEMAAL ANDERS

Kies het Online Leefstijlprogramma dat bij jou past

Wil je de eerste stap zetten en met je gezondheid aan de slag gaan? Kies dan het online leefstijlprogramma dat bij jou past. Begin dan nu met de Introductie Leefstijlprogramma en maak een vliegende start met jouw leefstijlverandering.

Introductie Leefstijlprogramma

Maak de eerste stap naar een blijvende verandering

Leefstijlprogramma voor Mannen

Leefstijlprogramma speciaal ontwikkeld voor het mannelijke lichaam

Leefstijlprogramma voor Vrouwen

Leefstijlprogramma speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijke lichaam

WAAROM MAKEN WIJ EEN ONDERSCHEID. KIES UIT DE ONLINE LEEFSTIJLPROGRAMMA'S

De echte verschillen in aanpak tussen mannen en vrouwen

Fysiologie bepaald de lichaamsbouw

Of we het nu willen of niet. Mannen en vrouwen verschillen van elkaar. Onze fysiologie heeft bepaald dat we anders gebouwd zijn. Vrouwen hebben minder spiermassa en een andere hormoonhuishouding. Dit zorgt ervoor dat zij bijvoorbeeld geen baardgroei hebben en is het lichaam zo gebouwd dat ze kinderen kunnen baren.

 
Invloed van hormonen

Het hormoon testosteron ligt bij een man vijf á tien keer zo hoog als bij vrouwen. Dit zorgt er o.a. voor dat mannen fysiek sterker maar ook competitiever zijn. Dit was vroeger nodig. De man ging jagen en moest het dorp beschermen en de vrouw baarde en verzorgde de kinderen. De tijden zijn verandert, maar de werking van de hormonen is nog hetzelfde.

Mannen hebben over het algemeen meer interesse in omgaan met objecten en vrouwen meer in het omgaan met mensen.

 

Gedachtes zijn verbonden met emoties

Waar bij een vrouw alle gedachtes in de hersenen verbonden zijn via emoties, is dat bij een man gekaderd in zogenoemde dozen. Mannen hebben dan ook minder vaak een emotionele connectie met eten. Terwijl veel vrouwen, en zeker tijdens de menstruatie, dat wel ervaren. 

Programma speciaal afgestemd

Je kunt je voorstellen dat bij een leefstijlverandering mannen anders tegen zaken aankijken dan vrouwen. Voor beide gelden dezelfde richtlijnen op het gebied van de leefstijlthema’s. De manier waarop deze richtlijnen, omgezet in adviezen, aangeboden worden en mee omgegaan wordt is anders. 

In ons leefstijlprogramma worden alle weetjes, tips en voorbeelden op deze manier afgestemd op jou. 

Onze online leefstijlprogramma’s zijn speciaal afgestemd en gericht op deze verschillen
Verschil mannen en vrouwen
top
© 2024 Online Leren Over Leefstijl