Online Coaching

Ga in gesprek met de leefstijl
coach

Krijg vanuit je eigen vertrouwde omgeving persoonlijke begeleiding

Online coachgesprek

Je leefstijl veranderen is niet gemakkelijk. Er komen momenten dat je een extra steuntje in de rug goed kan gebruiken. Een online coachgesprek kan je dan helpen. Samen met een van onze gecertificeerde coaches ga je aan de slag met jouw wensen en doelen. Je onderzoekt wat jouw barrières zijn en krijgt concrete tips of opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving krijg je weer nieuwe energie om verder te gaan. Liever eerst kennismaken? 

Maak vrijblijvend een afspraak op deze pagina. 

Ga nu in gesprek met een van onze coaches

Online coachgesprek

30 minuten voor €45,-

Krijg praktische tips & tricks van onze coaches 

Plan een vrijblijvende afspraak in

Liever eerst kennismaken?

Ga in gesprek met een van onze leefstijlcoaches en stel al je vragen.

Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van de juiste leefstijlkeuze. Past een (online) leefstijltraject bij mij?

 

Liever extra hulp tijdens het volgen van onze leefstijlprogramma’s? Ga dan voor het 30 minuten online coachgesprek. Kijk bij onze leefstijlprogramma’s en plan meteen het een-op-een gesprek in.

<

Toch prettig dat je eerst even face-to-face kan kennismaken voordat je de definitieve keuze maakt. Er is zoveel aanbod dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Ik kreeg meteen een fijn gevoel tijdens ons eerste gesprek. De coaches stellen je op je gemak en hebben kennis van zaken. Dat ik lekker thuis was maakte het extra comfortabel. 

Evelien de Boer, Coevorden

top
© 2024 Online Leren Over Leefstijl