Online leefstijlprogramma voor mannen

Zet vandaag de eerste stap

PROGRAMMA SPECIAAL VOOR HET MANNELIJK LICHAAM

Online leefstijlprogramma voor mannen

Wij bieden jou een Online leefstijlprogramma speciaal voor mannen. Leer alles wat je nodig hebt voor een blijvende leefstijlverandering. Zo helpen wij jou stap voor stap naar een gezonde leefstijl die je goed kan blijven vasthouden. Je weet best dat er iets moet veranderen want je voelt je minder fit, maar jeweet niet hoe dit aan te pakken. Het is namelijk wel erg druk met werk, je vrienden en je gezin. Met wat hulp en een stok achter de deur zal het je wel lukken. Ook met de uitdagingen die je zelf niet getackeld krijgt. Het liefst wil je niet alles opgeven en af en toe nog een biertje drinken met je vrienden. Ons leefstijlprogramma is zo opgebouwd dat er ruimte overblijft voor dat biertje en dat het vol staat met concrete feitelijke informatie waarin jij je zult herkennen met voorbeelden, tips en weetjes. En nee, het zal echt niet gemakkelijk zijn om je leefstijl te veranderen als er een omgeving is die daar iets van vindt. Ook daar hebben wij tips voor.

ONLINE LEEFSTIJLPROGRAMMA VOOR MANNEN

Speciaal voor het mannelijke lichaam

Tijdelijk verlaagd van

€357,- voor €149,-!

In 12 weken fit en gezond 

Met feitelijk informatie en een stok achter de deur lukt het jou om gezonder te leven 

STEL JOUW PLAN OP, LEER ALLES OVER LEEFSTIJL EN VERANDER BLIJVEND JOUW GEDRAG 

Werk in 3 modules naar een blijvende leefstijlverandering

In jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo leer je alles over gezond leven met dit online leefstijlprogramma voor mannen. We helpen je concreet aan de slag te gaan met het maken van een leefstijlplan en daarnaast maak je inzichtelijk waar jouw valkuilen liggen. Je plan zal realistisch en pragmatisch zijn, zo ga jij stap voor stap vooruit. Door jouw leefstijlcoach word je persoonlijk, per email, begeleid en daarmee heb je altijd een stok achter de deur. Je leert alles over de leefstijlthema’s waar jij je op wilt focussen. Met uitdagende opdrachten, leerzame weetjes, tips en toetsen van de programmaonderdelen krijg jij grip op jouw gedrag en gezondheid. Wat resulteert in dagelijks betere keuzes te maken, gewichtsreductie en positiever in het leven staan.  

In deze module ga je jouw leefstijlplan ontwikkelen. Je start met het onderzoeken naar wat jou drijft om te veranderen. Dit is waarom je nú écht wilt veranderen en is bepalend voor jouw motivatie. Vervolgens ga je in deze module ontdekken waar in het veranderproces je zit. Je krijgt meteen tips die passen bij jouw fase van gedragsverandering, zodat je daar passende actieplannen bij op kunt stellen. Inzicht in de kansen en bedreigingen en jouw sterktes en zwaktes zorgen ervoor dat jij beter kunt inschatten of de door jou gewenste verandering haalbaar is. En wat je eventueel extra nodig hebt om het haalbaar te maken. Als laatste maak je je eigen plan. Alle voorgaande onderdelen zorgen ervoor dat je een goed inzicht hebt om jouw plan realistisch te kunnen opstellen.

In deze module komen er verschillende leefstijlthema’s aan bod. Dit zijn de thema’s bewegen, voeding, stress/ontspanning en slaap. Bij een leefstijlverandering gaat het niet alleen om gezonder eten of meer bewegen, maar om het totale pakket. Je kiest zelf over welk leefstijlthema je meer wilt leren. Dit kan er één zijn, maar ook meerderen. Bij een leefstijlverandering gaat het niet alleen om afvallen maar het heeft veel meer te maken met je lekker in je vel voelen en de dingen kunnen doen die je graag wilt doen. Daarom zijn alle hoofdstukken en opdrachten zo opgezet dat ook al vind je het thema niet leuk, lastig vol te houden of zijn er fysieke belemmeringen, je altijd fysieke en/of mentale vooruitgang kan behalen

In deze module ga je jezelf voorbereiden op de toekomst. Gedragsverandering gaat namelijk altijd gepaard met vallen en opstaan. Dat hoort erbij, maar hoe kun je hier nu het beste mee omgaan? Wat zorgt ervoor dat je terugvalt in oude patronen en gedrag? Op deze vragen krijg je een antwoord tijdens het maken van deze module. In deze module ga je leren hoe terugval ontstaat, leer je over verschillende technieken om met verleidingen om te gaan, onderzoek je je eigen situaties waarin je jouw gezonde gedrag moeilijk vast kunt houden en maak je een ‘Behoudsplan’ waarin je actieplannen maakt.

Eerlijk gezegd was ik wat huiverig om te starten. Om helemaal niet meer af en toe met mijn maten een biertje te kunnen drinken en alleen slablaadjes eten kan ik echt niet. Wat blijkt, dat hoeft ook helemaal niet. Ik heb de afgelopen drie maanden beetje voor beetje gewerkt aan gezond zijn en merk dat ik het prima vol houd. Ik voel me echt veel beter en dat buikje is een stuk minder. De persoonlijke online coaching heeft mij echt op de rit gehouden.

Pieter de Koning, Den Bosch

WAAR LIGT JOUW FOCUS?

Kies de thema's waar jij je op wilt focussen

Of het nu gaat om meer bewegen, minder alcohol drinken of handvatten krijgen om beter te kunnen slapen. Je kiest zelf waar jij je focus op wilt leggen. Het mooie is dat je een heel jaar toegang hebt tot het programma om je leefstijl te kunnen verbeteren. Ook wanneer je het even wat moeilijker hebt en merkt dat je je aanvalsplan in moet zetten.

Online Leefstijlprogramma voor mannen
top
© 2024 Online Leren Over Leefstijl