Online leefstijlprogramma voor vrouwen

Zet vandaag de eerste stap

PROGRAMMA SPECIAAL VOOR HET VROUWELIJK LICHAAM

Online leefstijlprogramma voor vrouwen

Wij bieden jou een Online Leefstijlprogramma speciaal voor vrouwen. Leer alles wat je nodig hebt voor een blijvende leefstijlverandering. Wij helpen jou stap voor stap naar een gezonde leefstijl die je goed kan blijven vasthouden. Kinderen verzorgen, eten koken, huishouden doen, werken, afspreken met je vriendinnen, een goede vrouw zijn en ergens weet je dat je ook nog moet sporten. Maar wanneer dan? Je bent blij als je ’s avonds de kinderen in bed hebt liggen en even een momentje voor jezelf hebt op de bank. Ons leefstijlprogramma is zo geschreven dat het aansluit bij jouw lichaam op het gebied van hormonen en dat jij je zult herkennen in de voorbeelden, tips en weetjes. En nee, het zal echt niet gemakkelijk zijn om je leefstijl te veranderen als er een omgeving is die daar iets van vindt. Ook daar hebben wij tips voor.

ONLINE LEEFSTIJLPROGRAMMA VOOR VROUWEN

Speciaal voor het vrouwelijke lichaam

Tijdelijk verlaagd
van €357,- voor €149,-!

Een programma dat aansluit op de vrouwelijke hormonen, spiermassa, gedachtes en emoties

STEL JOUW PLAN OP, LEER ALLES OVER LEEFSTIJL EN VERANDER BLIJVEND JOUW GEDRAG

Werk in 3 modules naar een blijvende leefstijlverandering

In jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo leer je alles over een gezonder leven. Ga concreet aan de slag met het maken van een leefstijlplan en maak inzichtelijk waar jouw valkuilen liggen. Je plan zal realistisch en pragmatisch zijn. Jouw leefstijlcoach begeleidt jou persoonlijk, per email, en daarmee heb je altijd een stok achter de deur. Je leert alles over de leefstijlthema’s waar jij je op wilt focussen. Met uitdagende opdrachten, leerzame weetjes, tips en toetsen van de programmaonderdelen krijg jij grip op jouw gedrag en gezondheid. Wat resulteert in dagelijks betere keuzes te maken, gewichtsreductie en positiever in het leven staan. 

In deze module ga je jouw leefstijlplan ontwikkelen. Je start met het onderzoeken naar wat jou drijft om te veranderen. Dit is waarom je nú écht wilt veranderen en is bepalend voor jouw motivatie. Vervolgens ga je in deze module ontdekken waar in het veranderproces je zit. Je krijgt meteen tips die passen bij jouw fase van gedragsverandering, zodat je daar passende actieplannen bij op kunt stellen. Inzicht in de kansen en bedreigingen en jouw sterktes en zwaktes zorgen ervoor dat jij beter kunt inschatten of de door jou gewenste verandering haalbaar is. En wat je eventueel extra nodig hebt om het haalbaar te maken. Als laatste maak je je eigen plan. Alle voorgaande onderdelen zorgen ervoor dat je een goed inzicht hebt om jouw plan realistisch te kunnen opstellen.

In deze module komen er verschillende leefstijlthema’s aan bod. Dit zijn de thema’s bewegen, voeding, stress/ontspanning en slaap. Bij een leefstijlverandering gaat het niet alleen om gezonder eten of meer bewegen, maar om het totale pakket. Je kiest zelf over welk leefstijlthema je meer wilt leren. Dit kan er één zijn, maar ook meerderen. Bij een leefstijlverandering gaat het niet alleen om afvallen maar het heeft veel meer te maken met je lekker in je vel voelen en de dingen kunnen doen die je graag wilt doen. Daarom zijn alle hoofdstukken en opdrachten zo opgezet dat ook al vind je het thema niet leuk, lastig vol te houden of zijn er fysieke belemmeringen, je altijd fysieke en/of mentale vooruitgang kan behalen

In deze module ga je jezelf voorbereiden op de toekomst. Gedragsverandering gaat namelijk altijd gepaard met vallen en opstaan. Dat hoort erbij, maar hoe kun je hier nu het beste mee omgaan? Wat zorgt ervoor dat je terugvalt in oude patronen en gedrag? Op deze vragen krijg je een antwoord tijdens het maken van deze module. In deze module ga je leren hoe terugval ontstaat, leer je over verschillende technieken om met verleidingen om te gaan, onderzoek je je eigen situaties waarin je jouw gezonde gedrag moeilijk vast kunt houden en maak je een ‘Behoudsplan’ waarin je actieplannen maakt.

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik zelf controle heb over mijn geluk en welzijn. Ik heb al een keer gehad dat ik bijna terugviel in mijn oude gewoontes. Het aanvalsplan wat ik klaar heb liggen heeft zo goed gewerkt. Ik geloof in mijzelf dat ik fit en gezond zal blijven. Fijn dat ik ook persoonlijk ben begeleid per email. Dat gaf mij net dat extra zetje om ervoor te gaan.

Francis van Diepen, Utrecht

KEUZE UIT DIVERSE THEMA'S

Focus op wat jij belangrijk vindt

Op welk thema wil jij je richten? Is dat voeding omdat je merkt dat je onvoldoende kennis hebt om gezonde keuzes te kunnen maken of wil je juist tools ontwikkelen voor een goede nachtrust? Pak de thema’s aan die voor jou belangrijk zijn en leer gezond om te gaan met jouw lichaam en geest.

Online Leefstijlprogramma voor vrouwen
top
© 2024 Online Leren Over Leefstijl